top of page

Lyst å spille hardingfele, men usikker på hvor du skal begynne? Bli med i vår nybegynnergruppe!

Er du interessert i å spille hardingfele i lag med andre, men vet ikke helt hvor du skal begynne eller hvordan man spiller? Vi starter opp egen nybegynnergruppe!


Nybegynnergruppen starter opp fom. tirsdag 5.sept, kl.18-19 på Eiksmarka skole. Øvingene vil fortsette hver tirsdag (med noen unntak) utover høsten, og går parallelt med første del av øvingene til spellemannslaget (som er kl.18-20.30). Når nybegynnergruppen er ferdig kl.19 er alle hjertelig velkomne til å bli med på deler eller resten av øvingen med laget og sosialisering i pausen.


Nybegynnergruppen får egen instruktør som vil tilpasse nivå og læringstempo etter gruppen sitt behov. Gruppen vil starte fra scratch i de første øvingene og utover høsten lære mer og mer av repetoaret til laget, og slik bygge erfaring med både teknikker og slåttelære som vil gjøre det enklere og gøyere å bli med på øvinger og spilleopptredener med laget.


Om dette høres interessant ut og du ikke allerede har vært i kontakt med oss, ta kontakt via kontaktskjemaet på hjemmesiden. Vi har også feler til utleie.



bottom of page